|
Harvinaisen onnistuneen täytekakun viimeinen pala |
- Tumma sokerikakku eli perusohjeessa vaihdetaan 0,5 dl vehnäjauhoista kaakaojauheeseen.
- Kostutus vaniljamaidolla (maitoa ja vaniljauutetta)
- Mansikkatäyte: vatkataan 2 dl kermaa, sekaan 0,5 dl vaniljakreemijauhetta, puoli purkkia rahkaa ja 0,5 l pakastemansikoita soseena.
- Valkosuklaatäyte: vatkataan 2 dl kermaa, sekaan 100 g maustamatonta tuorejuustoa, vähän vaniljauutetta ja 150 g sulatettua valkosuklaata.
- Päällä 2 dl kermaa vatkattuna + puoli purkkia rahkaa + pari rkl vaniljakreemijauhetta.
Täytteiden ohjeet löysin alunperin
Kinuskikissalta, ne mahdollisesti hieman muuntuivat matkan varrella. Vaniljakreemijauhe on aika epäilyttävää tavaraa (tuoteselosteessa on kahdeksan E-koodia), mutta kyllä se silti liivatteen voittaa... ja mansikkatäytteen koostumus oli aika täydellinen.
So glad you joined me at lovingrealfood. Now, I get to learn about your specialties here.
VastaaPoistaThanks rosaria, I'm glad I found you! What you write makes a whole lot of sense to me. And you're very welcome here, too. :-)
VastaaPoista