sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Lohta ja minipaprikoita


Nämä oranssit pikkupaprikat olivat niin söpöjä, että melkein en malttanut syödä niitä ollenkaan. Päättelin sitten kumminkin, että kompostiin joutuminen olisi niille sittenkin karumpi kohtalo.

Täytin paprikat fetajuustolla ja lykkäsin uuniin mausteilla (sitruuna, suola, mustapippuri, berbere) kuorrutetun lohipalan kaveriksi. Lisäksi tarjolla oli kermassa haudutettuja ruusukaaleja (mausteina sitruuna, suola, mustapippuri ja berbere).



Olin ja olen tyytyväinen tähän ruokaan, koska: se oli oikein hyvää; sen tekeminen kävi nopeasti eikä aiheuttanut juurikaan tiskiä; sain käytettyä viimeisiä hetkiään jääkaapissa majailleet kermatilkan, fetanjämän ja ruusukaalirasiallisen. Luultavasti tämä on kohtuullisen terveellistäkin - tai ei ainakaan kovin epäterveellistä.

Sarjassamme elämän pieniä iloja & onnistumisia, siis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti