sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Sunnuntainen paitakatselmus - paljonko on paljon?

Hetken mielijohteesta (= piti imuroida) päätin tehdä teepaitahyllyn pikakarsinnan. Edellisestä kerrastakaan ei nyt niin tolkuttoman kauan oli, mutta halusin kokeilla, olisiko kehitystä tapahtunut oman pään sisällä niin, että uutta poislaitettavaa kuitenkin löytyisi.

Nämä lähtivät...

No, löytyihän sitä. Hetken mielijohteesta myös laskin sekä poistettavat että säästettävät artikkelit, ja kävi ilmi, että poistokasaan joutui tasan kolmannes vaatteista eli 16 paitaa. Niistä puolet oli kirpparikelpoisia, loput päätyvät luultavasti räteiksi. Karsinta kävi oikein helposti, ja koska vähennettävää löytyi muutenkin, niin jätin suosiolla kaappiin pari paitaa ihan nostalgiasyistä. Lisäksi jätin ns. remonttipaitoja yli tarpeen, samoin urheilupaitoja, mutta niille sentään luultavasti tulee käyttöä jossain vaiheessa.

Olin ja olen tähän noin 10 minuutin kivuttoman pikakatselmuksen lopputulokseen oikein tyytyväinen, mutta täytyy myöntää, että paitojen suuri määrä oli yllätys. Tässä on siis mukana trikoiset topit sekä lyhyt- ja pitkähihaiset t-paidat, henkareilla roikkuu lisää yläosia vaikka kuinka paljon. Pudotus 48 --> 32 on toki oikein hyvä, mutta selvästi on silkkaa toiveajattelua, että minulla ei olisi paljon vaatteita. ;)  Vai paljonko on paljon?

Nämä jäivät.

2 kommenttia:

  1. Itse olin jokin aika sitten tilanteessa, jossa vaatteita oli liian vähän. Syynä oli vaatekoon muuttuminen kaksi numeroa (no isommiksi tietenkin ;)
    Nyt alkaa olla hankittuna uudessa koossa kaikki tarvittavat vaatekaapin peruskamat. Pitäisi osata lopettaa se kirppiksillä ja vaatekaupoissa käyminen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, mystistä paitojen lyhentymistä on joskus tapahtunut täälläkin... tuossakin karsinnassa lähti muutama kittanaksi käynyt, joita en koskaan kuitenkaan mukavuus- tai ulkonäkösyistä käytä, vaikka niihin vielä jotenkin mahdunkin.
      Mulle ei kirpparit tuota ongelmia, en vaan yleisesti ottaen ilmeisesti osaa ostaa itselleni sopivia vaatteita! :)

      Poista